Media Club povede Petr Jelínek, střídá Berana

středa, 27. srpna 2014, 10:34 Lidé, TV MediaGuru

Společnost pro prodej reklamy skupiny Prima mění vedení. Odchází Michal Beran, střídá ho Petr Jelínek.

S účinností od 1. září 2014 dochází ke změně na postu ředitele společnosti Media Club. Michala Berana, který odchází po vzájemné dohodě, střídá dosavadní obchodní ředitel Prima On-line Petr Jelínek.

Před příchodem do Prima On-line vedl Petr Jelínek online obchod vydavatelství Sanoma nebo obchodní oddělení online portfolia skupiny Nova. Media Club pod vedením Petra Jelínka nově zastřeší televizní, online a regionální prodej.

„Vysoce konkurenční prostřední současného reklamního trhu na nás klade stále vyšší nároky na opravdu efektivní a flexibilní způsoby komunikace. Petr Jelínek, díky svým rozsáhlým zkušenostem z dravého prostředí online prodeje, naplňuje naši představu o inovativním přístupu k reklamě, který tím nejlepším způsobem kombinuje všechny dostupné možnosti. Věřím, že se Media Clubu podaří vybudovat silný tým s proaktivním a individuálním přístupem k našim klientům,“ uvedl Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

Společnost Media Club byla založená na začátku roku 2013 jako firma zaměřená na prodej reklamního prostoru pro média skupiny Prima (Prima, Prima Cool, Prima Love, Prima Zoom). Media Club zároveň od svého vzniku prodává reklamu i pro televizi Barrandov. Za první rok existence dosáhla výnosů ve výši 3,07 mld. Kč. Výnosy jsou z drtivé části tvořeny prodejem reklamního času.

-mav-