Naše Praha pobízí klienty k inzerci v novém týdeníku

pátek, 15. srpna 2014, 07:03 Tisk MediaGuru

Start nového týdeníku pro Pražany je doprovázen speciální nabídkou pro inzerenty typu 1+1.

Společnost Strategic Consulting, jejímž výkonným ředitelem se letos v červenci stal bývalý člen představenstva skupiny Mafra Petr Marek, pobízí klienty k inzerci v prvních číslech nového týdeníku pro Pražany Naše Praha speciální nabídkou typu 1+1. Pokud klienti objednají inzerci v novém titulu do konce srpna, získají adekvátně tomu jednou tolik inzertního prostoru zdarma, který budou moci využit do konce letošního roku.

Cena ceníkové celostrany v kompletním nákladu představuje 300 tisíc Kč. V regionálních mutacích je cena nižší. Pokud klienti využijí celopražského pokrytí, ušetří oproti součtu cen ve všech regionálních mutacích týdeníku cca 30 %.

Pražský týdeník Naše Praha společnosti Strategic Consulting, pod kterou patří síť regionálních měsíčníků Český domov, odstartuje v pátek 5. září 2014. Týdeník má vycházet v devíti mutacích, které budou distribuovány zdarma do schránek domácností ve všech pražských městských částech v nákladu 560 tis. kusů (tj. 560 tisíc domácností). Jde o kompletní pokrytí pražského obyvatelstva, týdeník by se tak měl dostat do rukou 1,2 mil. lidí. Distribuován bude každý pátek.

Časopis je koncipovaný jako informačně servisní magazín. Jeho minimální rozsah je stanoven na 16 stran, dominantně se věnuje městským částem, obsahovat bude i celopražská témata a profilový rozhovor – v prvním čísle přinese rozhovor s Lucií Borhyovou, ve druhém s Václavem Klausem. Naše Praha nechce působit jako inzertní noviny. Garantuje, že množstvím inzerce nepřekročí 50 % svého rozsahu.

Týdeník bude stavě na vlastní distribuci, kterou chce mít zcela pod kontrolou, a dosáhnout tak co největší doručitelnosti týdeníku. Majitel společnosti Strategic Consulting Jan Čížek už dříve odhadl, že zavedením nového projektu svůj roční obrat zdvojnásobí, předpokládá roční zvýšení obratu o 60-70 mil. Kč.

-mav-