MontyRich.cz chce jít do tisku a konkurovat Forbesu

pondělí, 27. října 2014, 14:29 Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

Onlinový server pro úspěšné MontyRich.cz chce od jara 2015 začít vydávat tištěnou verzi.

Internetový magazín MontyRich.cz, který se zaměřuje na úspěch, byznys a luxusní lifestyle, začal plánovat vstup na trh s tištěnými magazíny, informoval MediaGuru.cz vydavatel Milan Charvát.

S prvním číslem tištěného vydání chce přijít ještě v průběhu jara 2015, půjde o měsíčník. „Vše je v rámci příprav, ale už nyní můžeme říci, že se bude jednat o exkluzivní vydání s přímou distribucí. Určitě nebudeme v trafikách či maloobchodních řetězcích,“ nastínil své plány vydavatel.

Přímá distribuce má vydavateli přinést úsporu v nákladech. „Vzhledem k ušetřeným nákladům díky přímé distribuci omezíme inzerci v tištěném vydání na minimum. Cena za jednorázový nákup určitě neklesne pod 100 korun, předplatné bude samozřejmě výhodnější,“ dodává k dalším plánům Charvát.

Monty Rich

Tištěná verze MontyRich.cz má být prvním a jediným konkurentem české verze magazínu Forbes.

Server MontyRich.cz paří do portfolia společnosti FIT Group, která je mj. provozovatelem serveru Podnikový zpravodaj.cz. Jejím jediným vlastníkem je Milan Charvát. Magazín MontyRich.cz byl spuštěn na začátku roku 2014 jako doplněk k Podnikovému zpravodaji. Úspěšné uvedení serveru mělo podle vydavatele uspíšit plány na vstup do tištěného segmentu. Server měl dosáhnout v říjnu 40 tis. unikátních uživatelů (zdroj: Google Analytics) a dostat se do černých čísel.

-mav-

 Foto: FIT Group, na snímku Milan Charvát.