Prima na jaře nasadí nový seriál Všechny moje lásky

středa, 10. prosince 2014, 05:57 TV MediaGuru

V hlavní roli se představí Veronika Žilková, seriál půjde už od konce ledna.

Televize Prima nasadí v novém roce do vysílání další seriál, na kterém pracuje od letošního jara. Pro jarní vysílání příštího roku totiž počítá se seriálem Všechny moje lásky. Hlavní roli seriálu ztvární Veronika Žilková. Televize chtěla původně hlavní roli seriálu svěřit Dagmar Havlové, nakonec se ale nedomluvily.

Seriál Všechny moje lásky se ve vysílání Primy objeví od konce ledna 2015. Velmi pravděpodobně ve vysílacím schématu nahradí stávající seriál Vinaři. Všechny moje lásky by tak obsadily nedělní prime-time.

Prima už tento týden potvrdila, že do jarního vysílání počítá i s novými díly seriálu Svatby v Benátkách, které během podzimu vysílala v úterý a ve čtvrtek. Kdy přesně se objeví nové díly seriálu o svatbách, zatím neupřesnila. Od ledna příštího roku se pak na obrazovky vrátí s novými díly klíčový seriál televize Cesty domů (pondělí, středa).

Prima ohlásila vznik nového seriálu Všechny moje lásky letos na konci května. Uvedla, že projekt je zatím v samotném počátku. Vedle Veroniky Žilkové se mají v seriálu objevit i Miluše Šplechtová, Miloslav Mejzlík, Roman Vojtek nebo Monika Zoubková.

-mav-

Foto: FTV Prima