Do Mafry jde bývalý eventový tým z týdeníku Euro

pondělí, 05. ledna 2015, 14:00 Tisk MediaGuru

Čtyři lidé, kteří dříve pracovali na eventech pro týdeník Euro, nastupují do Mafry.

Do mediální skupiny Mafra přicházejí čtyři lidé, kteří loni pracovali v týmu Euro eventů společnosti Mladá fronta. Ředitelka Euro setkání Růžena Rousková nastoupí s kolegyní Gabrielou Knížovou do obchodního oddělení – mafraevents. Hana Partyková a Marcela Foglová, které měly na starosti produkci eventů, přicházejí do oddělení Public affairs pod vedením ředitelky Miloslavy Novákové, informovala společnost Mafra.

Zmíněný tým Euro eventů podle informací mluvčí Mladé fronty Pavlíny Míčové odešel ke konci roku dohodou v rámci restrukturalizace. Specializované akce MF jsou nadále pořádány pod značkou Mladá fronta Events & Congresses, kterou vede Kristína Kupcová. Divize vznikla v srpnu 2013 a postupně pod ní přešly veškeré eventové aktivity včetně akcí Euro setkání, vysvětlila s tím, že akce Euro setkání jsou připravovány už od podzimu 2014. Všechny eventy divize Euro E15 se integrují dohromady, pod všemi značkami je mají obchodovat i připravovat stejní lidé.

Skupina Mafra zároveň oznámila, že na serveru iDnes.cz začíná seriál rozhovorů Lidé Česka. Projekt má představovat příběhy lidí z různých sociálních a zájmových skupin napříč republikou. Rozhovory s mediálně neznámými lidmi Česka budou vycházet v průběhu celého roku 2015.

„Projekt je inspirovaný cyklem slovenského deníku Sme, který spojil fotografický projekt Humans of New York s motivem z knihy výtvarníka Vladimíra 518 Kmeny a Kmeny 0 mapující osudy různých subkultur,“ vysvětluje šéfredaktor iDnes.cz Ondřej Tolar.

-mav-