T-Mobile zpoplatňuje svou mobilní televizi

pondělí, 02. února 2015, 14:10 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Od 2. února přechází služba Mobilní televize od T-Mobile do komerčního provozu.

T-Mobile od 2. února spouští do komerčního provozu novou službu Mobilní televize. Služba odstartovala v listopadu loňského roku, kdy měli zákazníci možnost tuto službu testovat zcela zdarma na mobilním zařízení v síti i mimo síť T-Mobile. Do pilotního provozu se zapojilo takřka deset tisíc zákazníků a po jeho vyhodnocení a zapracování připomínek nyní dochází ke spuštění komerčního provozu.

V nabídce služby Mobilní televize jsou k dispozici dva tarify. Základní tarif Mobilní televize Start zahrnuje za 119 korun měsíčně 17 nejsledovanějších televizních kanálů, rozšířený tarif Mobilní Televize Komplet za 299 korun měsíčně obsahuje 32 kanálů včetně exkluzivních, sportovních, dokumentárních a dětských programů. Mobilní televize také umožňuje programy pustit až 48 hodin po odvysílání nebo si je nahrát a uložit na 7 dní. Nově je také spuštěna doplňková služba Videotéka, která za 89 korun měsíčně zahrnuje desítky klasických i méně známých, nezávislých, filmů.

Mobilní televizi je možné využívat na dvou zařízeních pod jedním uživatelským účtem, například tedy na mobilním telefonu a tabletu současně.

-kch-