Startuje online kabelovka Zapni.tv, je i v mobilech

pátek, 01. května 2015, 12:17 Internet & Mobil, TV MediaGuru

Na trh vstupuje další služba, která nabízí sledování TV programů na různých zařízeních.

Společnost Zapni TV startuje v pátek 1. května internetovou službu Zapni.tv. Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) společnost zaregistrovala jako provozovatele převzatého vysílání prostřednictvím zvláštních přenosových systémů. Nabízené programy je možné sledovat na tabletu, telefonu, PC či notebooku.

Zapni.tv má mít do budoucna v nabídce převzatého vysílání programy desítek stanic, mezi nimi i všechny stanice nejsledovanějších televizních skupina řadu tematických kanálů. Aktuálně teď vedle testovacího balíčku (dva dny zdarma) nabízí dva balíčky základní  – Mini za 99 Kč a rozsáhlejší balíček Start za 189 Kč. V nabídce ale mají být i další balíčky (Standard, Maxi, Komplet, Individual).

Aktuální nabídka TV balíčků

Nabídka

Ke každému programu je k dispozici televizní program na sedm dní dopředu. Součástí služby je i archiv všech programů až 170 hodin zpět. Vysílání je možné sledovat na třech podporovaných zařízeních.

K aktivaci služby je nutná registrace na internetových stránkách Zapni.tv. Služba má být dostupná online ihned po objednání. Do budoucna bude možné připojení i do televizoru přes IP set-top-box.

Jediným akcionářem společnosti Zapni TV je firma Vixto, registrovaná ve Velké Británii a v Severním Irsku. Jednatelem společnosti je Jan Švajcr.

-mav-