Letní nabídka Radiohouse: 100 GRP za 100 tis. Kč

úterý, 23. června 2015, 10:37 Rádio MediaGuru

Největší rádiové zastupitelství láká na letní kampaně speciální nabídkou sponzorských vzkazů.

Mediální zastupitelství Radiohouse, které sdružuje rádia Media Marketing Services a Regie Radio Music, přichází s obchodní nabídkou pro letní měsíce. Klientům, kteří do konce srpna investují do kampaní v rádiích Radiohousu alespoň 0,5 mil. Kč po slevě, slibuje dárek v podobě 100 GRPů ve sponzoringu za cenu 100 tisíc Kč. Kampaň je možné si prodloužit formou desetivteřinových citací umístěných exkluzivně v samostatných blocích ve vysílání vybraných stanic.

Radiohouse vybere klientovi balík stanic, které odpovídají jeho cílové skupině. Zároveň garantuje výkon minimálně 100 GRPs v rozmezí cca jednoho týdne. „Balík je skládán celoplošně i regionálně a může obsahovat všechna Hitrádia včetně rádia City, rádia Blaník, Fajn Radia a dále pak Evropu 2 a Frekvenci 1 celoplošně. Deseti vteřinové citace jsou umístěny v prime-time a mohou mít produktový nebo imageový charakter, podle toho, zda jsou umístěny u pořadů jako sponzorský vzkaz, nebo v rámci vysílání jako samostatný reklamní blok,“ přibližuje ředitel agenturního prodeje Karel Friml.

Podstatné podle jeho slov je ale to, že vzkaz se objeví ve vysílání, nikoli v klasickém reklamním bloku. Termín vysílání má ideálně kopírovat nebo navazovat na klasickou reklamní kampaň klienta. Doporučuje se ale včasná rezervace prostoru, protože formáty se díky letní pobídce rychle bookují.

Radiohouse je nejsilnějším rozhlasovým zastupitelstvím v ČR. Každý týden si některé rádio skupiny naladí téměř tři čtvrtiny rozhlasové populace ve věku 12-79 let. Hlavní produkt Radiohouse total osloví 3,5 mil. posluchačů denně.

-mav-