První prodejna značky Pedro otevřela v Letňanech

pondělí, 29. června 2015, 15:30 České značky, Marketing MediaGuru

Tradiční značka žvýkaček Pedro otevřela svou vůbec první prodejnu v republice.

V  pražském obchodní centru Letňany byla otevřena první prodejna Pedro, která kromě tradičních růžových žvýkaček nabízí i nabídku želatinových bonbonů, které značka Pedro nyní zastřešuje.

„Naše společnost už více než osm let provozuje firemní prodejny s želé bonbony po celé Moravě, obchody máme v Petřvaldě, Ostravě, Opavě, Olomouci, Brně a Rohatci – všechny pod názvem Ňami Ňami. Pedro prodejna je tak první svého druhu, od zbylých se liší designem i sortimentem,“ uvedla Barbora Krátká, marketingová manažerka Candy Plus Sweet Factory. Nová prodejna je první svého druhu v  České republice.

Zákazníci si sami vybírají zboží podle chuti a poté je zváží. „Cenu jsme se přitom snažili snížit na minimum, a proto zákazníkům nabízíme, že čím více bonbonů si namixují, tím méně platí,“ dodává Krátká. Želatinové cukrovinky se tak pohybují od 10,90 Kč za 100 gramů, ale na prodejně budou k dostání i cenově výhodná rodinná balení předem připravených mixů nebo akční produkty.

Design prodejny je pak podřízen retro stylu, od velkoformátových fotografií dětí laděných v nostalgickém duchu i s dobovými socialistickými doplňky, až po klasické logo Pedra –kluka v širokém sombreru s typickým červeným pozadím.

Pedro shop Praha

-mav-