Prima na podzim: Přístav, Vinaři, Talent či Ano, trenére!

čtvrtek, 06. srpna 2015, 17:47 TV MediaGuru

Televize Prima představila v přístavu Kazín své podzimní programové schéma.

Televize Prima zahájí své podzimní programové schéma v týdnu od 24. srpna. Hlavní novinkou podzimního vysílání je nový seriál Přístav. Prima seriál nasadí do vysílání dvakrát týdně vždy v pondělí a ve středu. Seriál začala televize natáčet asi před měsícem v pražském přístavišti Kazín. V hlavní roli se představí Martin Dejdar, který tiskovou konferenci k podzimnímu schématu moderoval.

Na podzim bude pokračovat i tradiční seriál Primy Cesty domů. Jeho vysílací den se ale přesune z pondělí na úterý, což znamená, že Cesty domů se postaví seriálu Ordinace v růžové zahradě, který vysílá konkurenční Nova. Půjde ale o poslední řadu tohoto seriálu, vyplynulo ze slov managementu televize. Vrátí se také seriál Všechny moje lásky. I v tomto případě má ale jít o jeho finální sezónu, na podzim se odvysílá jen osm dílů seriálu.

Do podzimního vysílání nasadí Prima také druhou řadu seriálu Vinaři. Ta obsadí, stejně jako v loňském podzimu, nedělní večery. Prima tentokrát premiérové díly natáčela v severních Čechách, na rozdíl od první řady, která se odehrála na jižní Moravě. Divácky byl seriál velmi úspěšný, patřil k nejsledovanějším pořadům Primy loňského podzimu.

Pokračují také nové díly pořadu se Zdeňkem Pohlreichem Ano, šéfe!. Novinkou, který pořad v průběhu podzimního vysílání vystřídá, bude pořad Ano, trenére! v hlavní roli s Františkem Strakou, který bude koučovat amatérské fotbalisty.

Další novinkou, o které se už delší dobu mluví, je příchod Ladislava Hrušky na televizi Prima, který bude moderovat nový pořad pro kutily. Jeho jméno Prima oznámila pod pracovním názvem Vychytávky Ládi Hrušky. Má jít o jakýsi novodobý Receptář prima nápadů. Vysílat se bude v neděli v poledne.

Další novinkou je pátá řada reality show Česko Slovensko má talent. Tentokrát se ale v programovém schématu zařadí i do pracovního týdne – vysílat by se měla vedle soboty také ve čtvrtek. Porotu tvoří Jaro Slávik, Lucie Bílá, Jakub Prachař a Diana Mórová.

Tradičními pořady, které se na podzim znovu představí, jsou podvečerní Prostřeno (po-pá 17:50), Očima Josefa Klímy (úterý 21:35), Show Jana Krause (středa 21.35), Karolína, domácí kuchařka (sobota podvečer), Teď vaří šéf  (neděle 18:00) a Gondíci, s.r.o. (sobota 17:35).

Generální ředitel Primy Marek Singer označil letošní podzimní schéma za nejsilnější za dobu své sedmileté působnosti v čele televize.

Náhled programového plánu TV Prima po 20. hodině, podzim 2015

po út st čt so ne
20:15 Přístav Cesty domů Přístav Všechny moje lásky (8x) / Česko Slovensko má talent české filmové premiéry Česko Slovensko má talent Vinaři II.
21:35 Top Star magazín Očima Josefa Klímy Show Jana Krause Ano, šéfe!, Ano, trenére! (8x)

Hlavní novinky podzimního vysílání TV Prima

Přístav

Seriál o 32 dílech, hrají Martin Dejdar, Filip Blažek, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček či Jitka Schneiderová. Hospoda Přístav v chatové osadě Zátoka je průsečíkem rozdílných životů a místem, kde všichni rádi zakotví.

Pristav

Vinaři II.

Komediální 16dílný seriál o víně je pokračováním loňského seriálu. Hrají mj. Václav Postránecký, Pavel Liška či Hynek Čermák. Děj seriálu se přesouvá do severních Čech.

Vinari

Cesty domů III.

Příběh dlouholetého seriálu se završuje, podzimní řada seriálu bude poslední. Do podzimního děje se vrací i postava, kterou ztvárňuje Martin Písařík.

Cesty domu

Česko Slovensko má talent

Pátá řada talentové show se začne vysílat v září. Porotu tvoří Jaro Slávik, Lucie Bílá, Jakub Prachař a Diana Mórová. Moderují Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč.

CS ma talent

Ano, trenére!

Fotbalová reality show, ve které trenér František Straka navštíví několik českých fotbalových klubů a pokusí se v nich zlepšit úroveň. Pořad má osm dílů.

Ano trenere

Vychytávky Ládi Hrušky

Pořad má být moderním hobby magazínem a nahrazovat Receptář prima nápadů.

YAN_9394

Podrobný presskit si můžete prohlédnout zde: presskit_mala verze

Titulní píseň k seriálu Vinaři II. nazpívala Ewa Farna.

-mav-