Radiohouse řídí nově přímo jednatelé Ryska a Zoufal

čtvrtek, 10. září 2015, 11:39 Rádio MediaGuru

Největší rozhlasové zastupitelství upravuje po necelém roce fungování organizační strukturu.

Společnost Radiohouse, která na rádiovém reklamním trhu zastupuje produkty společností Media Bohemia a Lagardere Active, změnila s účinností k 8. září strukturu firmy. Nově je firma přímo řízena jednateli Štěpánem Ryskou a Luborem Zoufalem.

Druhý stupeň řízení představují divize uspořádané dle hlavního zaměření jednotlivých činností. Divize agenturního prodeje je řízena ředitelem divize Michalem Beranem, divize regionálního prodeje Josefem Křivánkem, divize centrálního prodeje Štěpánem Ryskou, divize podpory prodeje Karlem Frimlem a divize financí Bohdanou Doleželovou Karkanovou.

„Od nové struktury očekáváme především zrychlení rozhodování i významné posílení synergií v historicky nejsilnějším rozhlasovém zastupitelství v ČR,“ zdůvodnil Lubor Zoufal. „Změny jsme realizovali i v regionálních týmech, kde došlo ke konsolidaci, jak z pohledu obchodníků tak jednotného vedení,“ dodal Štěpán Ryska.

Ve stávající organizační struktuře byl ředitelem společnosti Radiohouse Michal Beran. Za národní prodej zodpovídal Karel Friml, za regionální prodej Josef Křivánek, za podporu prodeje Milan Kalouš, za rozvoj prodeje Martin Nováček a za projekty Zdeněk Kůs.

Společnost Radiohouse vznikla loni na podzim, je nejsilnějším rozhlasovým zastupitelstvím v České republice. Týdně si některé z jeho rádií naladí 5,371 mil. posluchačů, denně pak 3,5 mil. lidí. Podíl na celkovém poslechu rádia dosahuje 51,7%.

-mav-