Datart chce „polidštit“ prodejny, má i vlastní vůni

čtvrtek, 01. října 2015, 07:02 Aktuality, Marketing MediaGuru

Datart představil nový koncept svých prodejen, tzv. prodejnu 21. století, jejímž hlavním motivem je humanizace prostoru. První redesignovanou prodejnu otevřel řetězec v pátek 25. září v pražském Centru Chodov. Na designu spolupracovat s architektonickým ateliérem Lila.

V novém designu jsou použity nové materiály, technologie i způsob prezentace produktů, důraz je kladen především na polidštění prostoru, přehlednost vystaveného zboží a snazší orientaci. „Chceme našim zákazníkům čas strávený u nás co nejvíce zpříjemnit. Proto jsme zařadili do nového designu přírodní odstíny zelené, více dřevěných prvků a současně jsme vyčlenili i prostor na odpočinek. Novinkou je speciální vůně Datart, která se bude linout celou prodejnou,“ upřesňuje Martin Heřmánek, ředitel prodeje ve společnosti Datart.

Datart_1

Datart_3

K většímu propojení vzhledu prodejny s e-shopu jsou přeneseny některé grafické prvky z webu. Rovněž zde dostávají větší prostor i interaktivní prvky. „U vybraných produktů budou moci zákazníci čerpat informace i z interaktivních popisků. Týká se to části výrobků malých domácích spotřebičů. Mezi další inovace patří zavedení e-kiosků, kde si mohou zákaznici prohlédnout naši kompletní nabídku produktů a objednat online zboží, které není zrovna na prodejně přítomné,“ pokračuje Martin Heřmánek.

Datart_2

Datart_4

Datart_5

-stk-