Lhotská je generální ředitelkou Newton v Česku

středa, 06. ledna 2016, 10:35 Lidé MediaGuru

Stávající CEO Petra Mašínová má v rámci skupiny na starosti mezinárodní aktivity.

Věra Lhotská, která do společnosti Newton Media nastoupila loni na začátku roku, se po ročním působení posouvá na post generální ředitelky Newton Media pro Českou republiku. Stávající CEO Petra Mašínová se má věnovat globálnímu řízení a mezinárodním projektům. Věra Lhotská dosud zastávala post zástupkyně generální ředitelky a šéfky marketingu a mediálních analýz.

Podobně, jako je tomu v Polsku a na Slovensku, má tedy Newton Media v Česku v osobě Věry Lhotské vlastní generální ředitelku. Podle ní je hlavním cílem české části skupiny v roce 2016 ještě více upevnit pozici lídra na českém trhu. "Jednou z našich hlavních priorit letošního roku je představení nové platformy, kde klienti uvidí relevantní data jak z tradičních zdrojů, tak ze sociálních sítí," uvedla Lhotská.

,,Jsem ráda, že Newton Media Group dospěl do fáze, kdy má všechny předpoklady být konkurenceschopným hráčem na světovém trhu v oblasti ‚media intelligence‘ s působností v 8 zemích," uvedla Petra Mašínová.

Společnost Newton Media Group je středoevropským poskytovatelem služeb v oblasti Media Intelligence zahrnujících mediální monitoring a analýzy, a to s tradicí sahající do roku 1995. Společnost disponuje rozsáhlým mediálním archivem ve střední Evropě.  Skupina působí v ČR, na Slovensku, v Polsku a prostřednictvím skupiny MCA Grupa také v Chorvatsku, Slovinsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině, v Makedonii a Kosovu.

-mav-