Burda začne s vydáváním časopisu BeActive

pondělí, 14. března 2016, 11:55 Tisk MediaGuru

Burda míří do segmentu lifestylových časopisů se sportovní tematikou s novinkou BeActive.

Burda Praha uvede v poslední třetině března nový spin-off časopisu Svět ženy s názvem BeActive a podtitulem „více pohybu, více štěstí“, potvrdila MediaGuru.cz publisherka Zuzana Diniz Sousa.

Vydavatelství Burda Praha chce tímto titulem vstoupit do segmentu lifestylových časopisů se sportovní tematikou. Záměrem časopisu je přinést nový úhel pohledu na sport, který se nemusí týkat jen vrcholových výkonů.

Titul vyjde poprvé 24. března 2016 v nákladu 55 tisíc kusů a poté ještě třikrát do roka. Prodejní cena je nastavena na 40 Kč.

Nový čtvrtletník BeActive má za cíl oslovit ženy, které se aktivnímu pohybu věnují dlouhodobě, tak ženy, které se teprve rozhodly svůj životní styl změnit.

„Časopis BeActive chce být pro své čtenářky dobrým průvodcem a rádcem ve světě fitness, trendů v oblasti stravování, sportovní psychologie a zdraví. Velký prostor bude patřit rozhovorům se sportovci a výživovými specialisty. Nechybí ani módní a kosmetická rubrika, protože důležitou roli při sportu hraje v současné době také image,“ představila šéfredaktorka Pavla Totušková.

Vedle lifestylového měsíčníku Svět ženy vychází pod hlavičkou této značky také křížovkářské Svět ženy křížovky a Svět ženy sudoku. Dosavadní Svět ženy Zdraví nahrazuje právě novinka BeActive.

????????

-mav-