Lemoch přešel z Pleon Impact do Keiretsu Forum

pondělí, 28. března 2016, 10:26 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Petr Lemoch přešel z agentury Pleon Impact do vedení společnosti Keiretsu Forum Prague CEE. Společnost, založená v San Franciscu v roce 2000, působí na českém trhu od loňského podzimu. Primárně se zabývá propojováním startupů s akreditovanými investory. S Petrem Lemochem přišel do týmu Keiretsu přibyl i Tadeáš Bělík, který bude mít na starost marketingové a PR aktivity společnosti.

„Na Keiretsu mne nejvíc zaujal mezinárodní přesah, kdy působíme na téměř 50 místech po celém světě, šíře portfolia – rozhodně neřešíme jen IT či technologické startupy –, a vysoké standardy dané americkým know-how. Budeme nabízet jen projekty schopné uspět, na druhé straně dostanou šanci se předvést před prověřenými investory,” komentuje Petr Lemoch.

Hlavním úkolem pro následující měsíce je pravidelné konání startup screeningů pro investory a příprava květnového Angel Capital EXPO Europe s 200 investory a zhruba 20 startupy z celé Evropy, které se poprvé uskuteční v Praze. Do konce roku by se také měla naplno rozeběhnout spolupráce s partnerskými společnostmi v Polsku, Bělorusku a na Slovensku, kterou bude právě Praha zastřešovat.

V oblasti marketingu a PR je primárním cílem zvýšení povědomí o Keiretsu Forum Prague a nastavení pravidelné komunikace. „Musíme skloubit konzervativnější přístup k našim stávajícím i potenciálním investorům, kteří tvoří podstatu fora, a srozumitelnou komunikaci směrem ke startupům. Chceme být místem, kde si investoři podávají ruce s lidmi schopnými realizovat skvělé nápady různých zaměření, a to téměř kdekoliv na světě. Synergie přímé komunikace, kvalitního PR a co-marketingu s našimi partnery pro nás bude naprosto klíčová,” říká k marketingovému plánu Tadeáš Bělík.

-stk-