TN.cz spouští novou zpravodajskou aplikaci

středa, 06. dubna 2016, 07:43 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Zpravodajský portál TN.cz spouští novou zpravodajskou aplikaci, jež vedle aktuálních zpráv nabídne také exkluzivní video-obsah. Dostupná je na všech mobilních zařízeních s operačními systémy iOS a Android.

„Jsme rádi, že fenomén Televizních novin bude našim divákům opět o něco blíže. Moderní design, intuitivní uživatelské prostředí a neomezený přístup k informacím – to jsou základní pilíře aplikace, na které se mohou naši diváci těšit. V následujících měsících chystáme další novinky a moderní vychytávky, které budeme postupně našim divákům představovat,“ říká Martin Švehlák, ředitel sekce zpravodajství skupiny Nova.

„V rámci vlastního nastavení si diváci mohou nechat zasílat pravidelné oznámení o nejaktuálnějším dění, aby tak byli vždy a všude informování o tom nejdůležitějším. Aplikace navíc umožňuje uložit články a později si je přečíst bez připojení k internetu,“ dodal Petr Horák, ředitel sekce nových projektů.

Přes aplikaci mohou diváci také posílat fotografie nebo videa do redakce Televizních novin a podílet se tak na jejich tvorbě. Uživatelům, kteří již používají starší verzi aplikace, se automaticky aplikace aktualizuje na verzi novější.

-stk-