Máme rádi Česko se od neděle vrátí do vysílání

čtvrtek, 26. května 2016, 10:55 TV MediaGuru

Soutěžní pořad zařadí hlavní kanál televize Prima do nedělního prime-time.

Televize Prima vrátí do vysílání soutěžní pořad Máme rádi Česko. S novými díly počítá od neděle 29. května 20:15, oznámila ve čtvrtek. Moderátorem je opět Libor Bouček, kapitány týmů Martin Dejdar a Jakub Prachař.

„Máme rádi Česko se těší divácké oblibě dlouhodobě. Jedná se o formát, který spojuje zábavu s možností ověřit si a doplnit znalosti o České republice a všeho s ní spojeného. A to je jednoznačně pro diváky atraktivní kombinace,“ říká programový ředitel Prima Group Roman Mrázek.

V prvním premiérovém díle nastoupí za tým Martina Dejdara herečka Hana Gregorová, zpěvák David Kraus a herec Martin Zounar. Proti nim v týmu vedeném Jakubem Prachařem budou bojovat herečka Valerie Zawadská, moderátorka Lejla Abbasová a herec Pavel Nový.

Prima tak v průběhu letošního jarního vysílání uvede druhou premiérovou řadu této soutěže. Premiérové díly nové řady vysílala už od začátku února do konce března. Tehdy pořad dosáhl průměrné sledovanosti 580 tis. diváků starších 15 let (share 15 %) a patřil k nejúspěšnějším jarním pořadům Primy. V cílové skupině 15-69 přesáhl podíl pořadu 15% hranici.

-mav-