Na Engage vystoupí i Teri Blitzen a Johny Machette

středa, 04. května 2016, 00:01 Aktuality, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Ve dnech 11. až 13. června proběhne ve Forum Karlín a přilehlých prostorách již podruhé konference Engage, kterou do Prahy přiváží společnost Socialbakers.

Kromě již avizovaných řečníků, mezi nimiž vystoupí Veronica McGregor z NASA, Olivier Robert-Murphy z Universal Music, Julien Jalouzet z fotbalového klubu Paris Saint-Germain či Pavel Turek z Red Bull Air Race, se představí i hvězdy českého youtuberingu – Teri Blitzen a Johny Machette.

Teri Blitzen alias Tereza Hodanová se v Česku řadí k nejvlivnějším vlogerkám s více než 360 000 followery na YouTube, 321 000 followery na Instagramu a téměr 260 000 fanoušky na Facebooku. Rapper a youtuber Johny Machette, vlastním jménem Jonáš Čumrik, dosáhl se svým singlem „Se zbláznim“ na YouTube více než 10 milionů zhlédnutí.

Vedle přednášek nabídne akce i velké množství workshopů, které povedou například zástupci značek jako BBC, NATO, Desigual, L’Oréal, Microsoft a nově i influenceři. Dorazí známý fotograf Eelco Roos, kterého na Instagramu sleduje půl milionu fanoušků, nebo Paula Coop McCrory, kterou sledují více než čtyři miliony lidí na Pinterestu.

Socialbakers opět navážou na spolupráci jak s JAD Productions, se kterými společně vyhráli evropskou cenu EuBEA za nejlepší konferenci roku 2015, tak s Ambiente, kteří se postarají o catering. Večerní předávání cen Engage Awards bude moderovat Leoš Mareš. 

Více informací o konferenci naleznete zde.

-stk-