Scandal Media vstupuje do vydavatelství Realcity

pondělí, 06. června 2016, 11:35 Internet & Mobil MediaGuru

Scandal Media Group se k akvizici spojila s podnikatelem Milanem Zavadilem.

Mediální společnost Scandal rozšiřuje své portfolio a vstupuje na on-line trh s nemovitostmi. Společně s podnikatelem Milanem Zavadilem kupuje firmu Multimedia Solution vlastněnou Royou Ravanbakhsh. Společnost je vydavatelem realitního časopisu Realcity a vlastníkem stejnojmenného serveru Realcity.cz. Jde tak o další expanzi skupiny.

V nově založené společnosti bude mít Scandal 40% podíl, Milan Zavadil podíl ve výši 60 procent. Milan Zavadil je bývalým spolumajitelem a zakladatelem největší realitní společnosti v České republice M&M reality holding, kde působil jako generální ředitel a předseda představenstva. Spojením se společností Scandal vstupuje poprvé na on-line trh s nemovitostmi.

„Karla Vágnera znám dlouhá léta, panuje mezi námi velká důvěra a je pro mě potěšením spolupracovat se Scandalem v této oblasti. Spolupráce s touto společností je pro mě velkou výzvou a tímto směrem chci rozvíjet své další aktivity,“ řekl Zavadil.

„Náš záběr je relativně široký, naše obsahové weby zasahují více než milion reálných uživatelů a logicky se snažíme tento traffic propojit s ostatními našimi projekty. Spojení s Milanem Zavadilem má velkou přidanou hodnotu, Milan zná dokonale realitní trh, má řadu kontaktů a nápadů, které chceme logicky využít a zároveň je to pro nás projevem dlouholeté důvěry,“ uvedl Vágner.

Scandal Media Group

Scandal Media Group vlastní podnikatelé Karel Vágner a Vít Koldinský. Do jeho portfolia patří také PR agentura Fruit Factory, celebrity a PR management pod značkou Scandal!, vydavatelské aktivity společnosti Scandalist a Scandal Media House vydávající deníky Bleskove.cz, inStory.cz a nově slovenský Fakt24.sk, dále influence marketing agentura zajišťující komplexní služby v oblasti on-line marketingu a sociálních sítí Social Pie, ATL agentura S! 360, agentura na plánování a nákup digitálních médií Programmatic Media, e-commerce projekt Bon Affaire či softwarová společnost RedButton Technologies. Vít Koldinský je také společníkem ve společnosti Dalten media, provozující portál Realitymix.cz, který patří pod společnost Economia.

-mav-