Mr. Brown jde do TV, s tváří Alexandra Hemaly

pondělí, 04. července 2016, 12:18 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka ledových káv Mr. Brown posiluje svou marketingovou komunikaci a spouští nový komunikační koncept „Zůstaň ledově klidný“. Staví na každodenních výzvách, které značka pomáhá překonávat s ledově klidnou hlavou. Poprvé ve své historii jde do televize, a to s tváří legendy českého hlasatelství Alexandrem Hemalou. 

MRB-PACK1

„Pro náš nový koncept jsme hledali osobnost, která za každých okolností zůstává ledově klidná. Pana Hemalu jsme vybrali pro jeho charakteristický a všem známý projev. Pro nás je ideálním představitelem příjemného, klidného až uklidňujícího vystupování,“ vysvětluje Petra Bednár, brand manažerka Mr. Brown ze společnosti Al-Namura.

Kampaň, jež podpoří kromě image značky i letošní produktovou novinku French Vanilla, bude k vidění od 11. července na stanicích skupiny Prima. 

Pod kreativním konceptem je podepsána agentura Comtech. Na tvorbě televizní kampaně se podílela agentura Dílna, která připravila také designové předlohy k dalším komunikačním ATL kanálům a instore komunikaci. Nákup TV médií má na starosti agentura OMD. Na reklamním spotu se produkčně podílel zvukový designér Ladislav Železný, režie se ujal Jan Dufek.

-stk-