Prima na podzim: Mordparta, Polda i česká Pevnost Boyard

čtvrtek, 21. července 2016, 17:06 TV MediaGuru

Prima představila podzimní novinky, uvede dva nové krimi seriály i českou Pevnost Boyard.

Televize Prima odhalila na tiskové konferenci v areálu ČKD v Praze své podzimní programové novinky. Se sloganem „Čím víc, tím víc“ se zaměří na větší žánrovou pestrost, představí dva nové detektivní seriály, tři komediální seriály a první českou edici známé soutěžní show. Data jejich uvedení do programu ani dny, kdy programové novinky poběží, televize zatím neupřesnila.

Hlavní novinkou podzimního vysílání je nový kriminální seriál Mordparta, který od začátku července představuje na stránkách Nedělního Blesku. V hlavní roli se představí Jiří Bartoška. Dalším kriminálním seriálem, který Mordpartu vystřídá, je Polda s Davidem Matáskem v hlavní roli.

Od 1. srpna také zahájí denní seriál Jetelín, cyklus mikrokomedií. Další novinkou bude česká varianta legendární soutěže Pevnost Boyard. Ve známých exteriérech francouzské pevnosti budou o poklad soutěžit české celebrity.

Do podzimního vysílání nasadí také pokračování seriálů Ohnivý kuře, který se stal letos nejúspěšnějším jarním pořadem Primy, a Přístav. Kromě toho bude vysílat i seriál Chalupáři.

Prima se bude také tradičně soustředit na kulinářské pořady. Objeví se osvědčené formáty Prostřeno, který pod názvem Prostřeno, poslední večeře poběží i v neděli, dále Teď vaří šéf a Karolína, nově Ohnivý kuře pod pokličkou a Pečeme podle hvězd. 

Na podzim poběží nové díly pořadu Ano, šéfe! a nový pořad Táta na plný úvazek. Dále  bude televizní stanice pokračovat s pořady Očima Josefa Klímy, Show Jana Krause a Top Star Magazín.

Prima také oznámila navázání spolupráce s režisérem Zdeňkem Troškou. Spolupráce se odrazila na filmu Strašidla.

Hlavní novinky podzimního vysílání TV Prima

Mordparta

Výpravný osmidílný detektivní seriál z oddělení vražd. V hlavních rolí se představí Jiří Bartoška, Vojtěch Kotek, Pavel Batěk, Jiří Bábek a Markéta Plánková.

MP 6

Polda

Kriminální seriál vycházející z žánru buddy movie, jehož hlavními postavami jsou dva naprosto rozdílní hrdinové – komisař Michal Bříza (David Matásek) a jeho parťák, absolvent policejní akademie Andrej (Igor Orozovič). 

Polda

Chalupáři

Jedenáctidílný komediální seriál z roku 1975 s Jiřím Sovákem a Josefem Kemrem v hlavních rolích.

Chalupari

Jetelín

Cyklus mikrokomedií, jejichž hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. V hlavních rolích se představí Jitka Ježková, Richard Genzer, Jiří Hána a Jan Šťastný.

Jetelin1

Pevnost Boyard

Ve známých exteriérech Pevnosti Boyard budou o poklad bojovat české celebrity. Soutěž bude moderovat Libor Bouček. V roli otce Fura se představí Jan Rosák. Mezi soutěžícími se objeví mimo jiné Leona Machálková, Vanda Hybnerová, Kateřina Neumannová, Vojtěch Kotek, Jakub Kohák, Ondřej Brzobohatý nebo Petr Vacek.

Prima_PB1

Táta na plný úvazek

Pořad o dvou rodinách, kde tatínci převezmou starosti o péči o malé děti i domácnost, zatímco jejich partnerky vyráží na dámskou jízdu k moři.

TataNaPlnyUvazek

Ohnivý kuře „Pod pokličkou“

Nová kuchařská show, která vznikla v prostorách seriálové restaurace Ohnivý kuře. Půjde o přátelské soutěžní klání, kdy proti sobě stanou smíšené dvojice sestavené z profesionálních kuchařů a herců ze seriálu Ohnivý kuře.

-stk-