Barrandov: Seriál Doktorka Kellerová či nové talk show

úterý, 23. srpna 2016, 07:00 TV MediaGuru

Barrandov na podzim staví mj. na novém seriálu či talk show Můžu dál? a Nebezpečné vztahy.

Podzimní programové schéma skupiny Barrandov sází na kombinaci starších i nových formátů. Nově se představí seriál Doktorka Kellerová, talk show Můžu dál, Nebezpečné vztahy či pořad Takhle si tu žijeme. Pokračovat budou pořady Exkluziv Kateřiny Brožové, Kurňa, co to je? s Pavlem Zedníčkem, Vtip za stovku s Václavem Vydrou a Michalem Novotným či kuchařská show Kolotoč v kuchyni.

Novému kriminálnímu seriálu Doktorka Kellerová, v němž se v hlavních rolích představí Kateřina Brožová, Jan Šťastný, Miroslav Etzler a Marek Vašut, budou patřit od 26. srpna páteční večery. Pilotní díl seriálu odvysílala TV Barrandov již 15. července, zhlédlo ho v průměru 464 tisíc diváků starších 15 let.

DoktorkaKellerova

S talk show Můžu dal? se ve středečním prime-time na televizní obrazovky vrátí moderátor Aleš Cibulka. Oproti svému předchozímu pořadu, kdy si zval známé osobnosti na divadelní pódium, bude k nim nyní chodit na návštěvu domů.

Muzu dal

Další novinkou je odpolední talk show Nebezpečné vztahy, která půjde od 27. srpna každou sobotu a neděli od 17:30. Moderátor Jan Musil v ní bude rozplétat jednotlivé spory účinkujících a hledat společné řešení problémů.

NebezpecneVztahy

Od 31. srpna poběží každou středu od 21:45 další nový pořad Takhle si tu žijeme. Zaměří se na vše, co se v České republice nepovedlo. „Je to pořad, který by měl lidi naštvat a zároveň bavit, což je velká výzva. Součástí budou poměrně obsáhlé reportáže o různých bizarních projektech a vůbec o způsobech, jak se dají peníze z veřejných rozpočtů nebo dotací vyhazovat oknem,“ prozradil o novém formátu Bořek Slezáček, který bude pořadem provázet.

BorekSlezacek

Kromě výše zmíněných zůstanou v podzimním programovém schématu také formáty jako Soudkyně Barbara, Babica vs. Sapík, Popelka, Česká tajenka nebo Kutil Adam. V rámci akviziční tvorby nabídne stanice premiéru tureckého romantického seriálu Moc osudu, německý seriál Julie a Nikolas či mysteriózní seriál Věřte nevěřte.

Programové schéma TV Barrandov (podzim 2016)

pondělí úterý středa čtvrtek pátek sobota neděle

20:00

Kurňa, co to je Kolotoč v kuchyni Můžu dál? Kolotoč v kuchyni Doktorka Kellerová romantický film krimi film

21:00

Vtip za stovku Moc osudu Takhle si tu žijeme Moc osudu film

22:00

Exkluziv Kateřiny Brožové Věřte nevěřte

Celý presskit k podzimnímu programovému schématu TV Barrandov naleznete zde.

-stk-