Česká Pevnost Boyard zahájí na TV Prima od 3. září

úterý, 16. srpna 2016, 07:40 TV MediaGuru

Televize Prima představí soutěžní reality show s českými tvářemi na začátku září.

Adrenalinovou soutěž Pevnost Boyard vůbec poprvé s českými osobnostmi začne Prima vysílat v sobotu 3. září ve 20:15. Pětičlenný tým známých českých osobností bude plnit nejrůznější úkoly s cílem uhodnout heslo k otevření trezoru.

Pevnost Boyard tak zaplní podzimní sobotní prime-time na televizi Prima. Původně francouzská soutěž se vysílala už v 35 zemích světa.

Soutěží provází moderátor Libor Bouček, v roli otce Fura se představí Jan Rosák. Mezi soutěžícími se objeví Vojta Kotek, Jakub Prachař, Leona Machálková, Kateřina Neumannová, Vanda Hybnerová, Jakub Kohák, Taťána Kuchařová, Ondřej Brzobohatý, Kristýna Leichtová, Monika Leová, Jan Čenský, Petra Vacek a další. Soutěž samotná je rozdělena na tři části – souboj o klíče, souboj o indicie a závěrečná část u pokladnice.

„Všichni soutěžící mají nejen můj osobní obdiv, protože skutečně mnohokrát museli překonat sami sebe, ale chtěl bych jim i za celou Primu moc poděkovat. Svojí účastí totiž pomohli dobré věci. Každý tým soutěžil pro jednu konkrétní charitativní organizaci a ve finále se opravdu získaly slušné částky, které právě na projekty různých nadací a fondů půjdou,“ uvedl Marek Singer, generální ředitel Prima Group.

-mav-