Jan Vlček je novým jednatelem skupiny Nova

pondělí, 01. srpna 2016, 10:56 TV MediaGuru

Na pozici jednatele nahrazuje Jan Vlček finančního ředitele CME Davida Sturgeona.

Obchodní ředitel skupiny Nova Jan Vlček se od 1. srpna stává také jedním z jednatelů CET 21, která je provozovatelem TV Nova. Funkci jednatele tak bude vykonávat společně s Christophem Mainuschem, generálním ředitelem skupiny Nova a CO-CEO společnosti CME, a Klárou Brachtlovou, finanční ředitelkou skupiny Nova. Jan Vlček přebírá tuto funkci od Davida Sturgeona, finančního ředitele CME.

Jan Vlček přišel do TV Nova v říjnu 2011 z postu Managing Directora společnosti BigMedia, dříve působil deset let ve společnostech skupiny WPP, jako Managing Director v MindShare Praha a následně také v JWT Moskva. David Sturgeon se dále bude soustředit na svou práci ve společnosti CME.

„Jsem rád, že se Jan Vlček připojí ke Kláře Brachtlové a ke mně jako jednatel společnosti. Jan na Nově pracuje pět let jako její obchodní ředitel. Rád bych také poděkoval Davidu Sturgeonovi za jeho přínos v pozici jednatele skupiny Nova, kterou zastával od roku 2010,“ uvedl Christoph Mainusch, generální ředitel skupiny Nova a CO-CEO společnosti CME.

-mav-