Jetelín mizí z programu Primy, Chalupáři jdou v úterý

pátek, 12. srpna 2016, 08:45 TV MediaGuru

Letošní novinka, pořad Jetelín, se neobjevuje v dalším srpnovém programu TV Prima.

Televize Prima vyřadila ze svého programu v týdnech od 22.srpna a 29. srpna seriál mikrokomedií Jetelín, jehož vysílání zahájila na začátku letošního srpna. V příštím týdnu (týden od 15.8.) by se měl pořad ještě vysílat. Podzimní nasazení Jetelína ještě nebylo upřesněno, změny se týkají letního schématu.

Zásadní změna v časovém rozložení programu Primy to ale není. Délka pořadu je pouze 25 minut, pondělní prime-time tak nadále bude stát především na seriálu Ohnivý kuře a Top Star magazínu. Ohnivý kuře zaplňuje i středeční prime-time, kde na něj navazuje Show Jana Krause. 

Seriál Chalupáři se Prima rozhodla postavit do úterního hlavního vysílacího času od 20:15. Konkurovat tak bude seriálu Ordinace v růžové zahradě (Nova). Poprvé by se legendární seriál měl ve vysílání Primy objevit v úterý 30. srpna.

Čtvrteční večer zaplní na Primě slovenský seriál Dr. Dokonalý a pátek původní seriál Přístav. O sobotách nabídne Prima českou Pevnost Boyard a o nedělích původní kriminální seriál Mordparta. Ten se poprvé představí v neděli 28. srpna.

Mikromedie Jetelín začala na Primě nadprůměrně, postupně však sledovanost ztrácela. Čtvrteční díl (11.8.) zhlédlo 219 tis. diváků starších 15 let.

-mav-