CIF o záměrech Seznamu či změnách českých médií

úterý, 13. září 2016, 10:50 Internet & Mobil MediaGuru

V polovině října se uskuteční jedenáctý ročník konference Czech Internet Forum.

Server Lupa.cz pořádá jedenáctý ročník konference Czech Internet Forum (CIF), který se koná ve středu 12. října v prostorách Hotelu International Prague v Dejvicích. Pro účastníky konference jsou připraveny tři programové sály, více než 30 českých i zahraničních přednášejících a nejnovější trendy, tipy i zkušenosti.

Letos se na Czech Internet Foru sejdou zástupci největších hráčů české mediální scény, kteří během dne budou hovořit o svých zkušenostech z poslední doby.

Seznam.cz buduje své obsahové oddělení. Přicházejí známí novináři a testují se nové pořady. To vše se děje přímo pod taktovkou generálního ředitele Pavla Zimy. Ovládne Seznam.cz české zpravodajství? Co chystá česká internetová jednička prozradí Pavel Zima v rozhovoru s Jánem Simkaničem, ředitelem Internet Info.

Roman Latuske, generální ředitel společnosti Economia, promluví o placeném obsahu iHned.cz. Digitální záměry Vltava Labe Media představí ředitel digitální devize Petr Bednář. Michal Hanák ze skupiny Mafra se podělí o zkušenosti s blokovanou reklamou na jejich webech a poradí, jak AdBlocku čelit. Jak Googlu funguje Iniciativa pro digitální žurnalistiku (DNI) a jaký je nejnovější vývoj v oblasti videozpravodajství, promluvá Head of Strategic Relationships, Eero Korhonen. Vystoupí generální ředitel O2 Tomáš Budník, jakož i řada dalších. Kompletní seznam řečníků najdete zde.

Kromě novinek z mediálního světa nebudou chybět ani aktuální marketingová témata, jako jsou: budování on-line značek, programmatic, crowdfunding, nebo mobilní web.

Více o programu a podrobnosti o přednášejících najdete na webu akce. Registrovat se můžete přes online formulář.

-mav-