Nova vrací Pergnerovou do show Akce nový domov

čtvrtek, 10. listopadu 2016, 15:00 TV MediaGuru

Novou reality show Akce nový domov bude moderovat Tereza Pergnerová.

Televize Nova zařadí na dva prosincové večery novou reality show s názvem Akce nový domov, která chce dát lidem v těžké životní situaci možnost začít znovu. Celou show provede moderátorka Tereza Pergnerová. První díl odvysílá Nova ve středu 14. prosince, díl druhý bude následovat o týden později, vždy od 20:20.

„Jsem moc ráda, že mohu být součástí tohoto projektu, ve kterém dáváme lidem, kteří se ocitli často na samém dně, šanci na lepší život a hlavně i naději“, říká Tereza Pergnerová, která bude osobně zjišťovat, v jakých podmínkách tito lidé žijí. Akce Nový domov má dát příležitost rodinám vstoupit do nové životní etapy.

První díl pořadu bude věnován devětašedesátiletému Zdeňku Sporerovi, který vychovává své dva vnuky v malém panelovém bytě v Mostě. Jejich byt je kvůli nedostatku financí nevyhovující a v mnohých ohledech zdraví a životu nebezpečný.

Tereza Pergnerová se proslavila v 90. letech, když na Nově uváděla hitparádu Eso. Diváky přitáhla svým neotřelým vystupováním a její pozdrav „Čágo belo“ zlidověl. Nával popularity ale nezvládla, v televizi nakonec skončila kvůli problémům s drogami. V roce 1995 o své závislosti natočila dokument. Drogové závislosti se zbavila až v léčebně. Od té doby moderovala například reality show Vyvolení či Farma.

-stk-