Barrandov chystá nasazení tří pořadů reality show

pondělí, 27. února 2017, 15:25 TV MediaGuru

TV Barrandov nasadí tři reality show, mimo jiné přinese speciální epizody show Farmář hledá ženu.

Televize Barrandov nasadí do svého vysílání dvě nové reality show – Nový začátek a Společně to zvládneme. Na obrazovky vrátí také ve formě speciálních epizod show Farmář hledá ženu. „V nejbližších dnech se mohou diváci těšit na řadu novinek. Zcela unikátním projektem bude pravidelný půlhodinový diskusní pořad s prezidentem České republiky Milošem Zemanem Týden s prezidentem. Premiérově uvedeme dvě velmi emotivní reality show Nový začátek a Společně to zvládneme, ke kterým máme exkluzivní práva na vysílání od společnosti Fremantle Media. Díky TV Barrandov se na televizní obrazovky vrátí i oblíbený pořad Farmář hledá ženu,“ uvedl generální ředitel skupiny Barrandov Jaromír Soukup.

Nový začátek je původní reality show o ženách, které spadly na úplné dno a začínají cestu zpět do života. Pořadem bude provázet Pavlína Wolfová. První díl bude uveden v úterý 28. února ve 20:15.

Formát Společně to zvládneme nabídne divákům dramatické příběhy dětí a jejich rodičů. Moderátorkou je Lejla Abbasová. Ve vysílání se objeví od 4. března v hlavním vysílacím čase.

Od 3. března se na obrazovky vrátí Farmář hledá ženu. S moderátorkou Alicí Bendovou se budou diváci moci seznámit ve čtyřech speciálních epizodách, jak se daří účastníkům z předchozích sérií, které byly odvysílány na Primě.

Diskusní pořad Týden s prezidentem, v němž bude Miloš Zeman komentovat během půlhodiny dění uplynulého týdne, poběží od 16. března. Pořadem bude provázet Petr Kolář, Alex Mynářová (manželka hradního kancléře Vratislava Mynáře) a při některých událostech, například při plánované návštěvě prezidenta v USA, se moderování zhostí i generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup.

-stk-