Pevnost Boyard se vrátí od března do vysílání

pátek, 10. února 2017, 09:00 TV MediaGuru

TV Prima počítá v březnovém televizním programu s návratem pořadu Pevnost Boyard.

Od soboty 4. března se ve vysílání TV Prima objeví soutěž Pevnost Boyard, vyplývá z předběžných programových plánů televize. Prima chce tak vrátit pořad do svého jarního vysílání po podzimní přestávce.

Úspěšná sobotní show se ve vysílání Primy odmlčela po polovině října, kdy se televize rozhodla pošetřit si natočené díly pro příznivější čas. Nové díly nechtěla pouštět proti nastupující sobotní show StarDance (ČT1).

Prima zahájila vysílání Pevnosti Boyard poprvé za účasti českých tváří loni na začátku loňského září. Pořad, kterým provází Libor Bouček a roli otce Fura se zhostil Jan Rosák, se stal jedničkou sobotního vysílání, když se v průměru pohyboval kolem 1 milionu diváků starších 15 let.

Prima na podzim 2016 odvysílala šest dílů soutěže, další čtyři díly má mít do vysílaní připravené. V jarním vysílaní se Pevnost Boyard postaví Chart Show (Nova), která zahajuje v sobotu 18. února, a novince České televize Tajemství těla či výročním cenám, jejichž předávání ČT v sobotních přenosech zprostředkuje (Český lev 2017, Ceny Thálie).

-mav-