Miroslav Hrnko jde do čela Radiohouse

pondělí, 27. března 2017, 18:56 Rádio, Lidé MediaGuru

Od pondělí 27. března se Miroslav Hrnko ujímá funkce generálního ředitele Radiohouse.

Jen pár dní po oznámení svého odchodu z vedení společnosti Lagardere Active ČR, nastupuje Miroslav Hrnko do čela společnosti Radiohouse. V pozici generálního ředitele bude mít na starosti řízení společnosti s cílem posílit rozvoj tržeb a pozici předního mediálního zastupitelství na českém trhu.

„V minulosti jsem měl možnost sledovat, jak se Radiohouse, tento stále poměrně mladý subjekt na českém mediálním trhu, postupně úspěšně etabluje a rozvíjí. Nyní se budu na tomto rozvoji přímo podílet. Chci využít výjimečných schopností jeho lidí i zastupovaných značek k dynamickému rozvoji nových řešení a posílení přidané hodnoty pro majitele i naše klienty,“ říká nový generální ředitel Miroslav Hrnko.   

Posledních 15 let zastával Miroslav Hrnko řadu klíčových manažerských funkcí mediálního domu Lagardere Active ČR, který je jedním ze dvou spoluvlastníků Radiohouse, druhým je Media Bohemia. Jejich zastupitelství Media Marketing Services a Regie Radio Music spojila síly na konci roku 2015. V současné době si některé rádio Radiohouse týdně naladí více než 5,3 milionu lidí. Stejné množství lidí je má zásah i v digitálním prostředí skrze weby, sociální sítě a mobilní aplikace.

-stk-