Nova točí nový detektivní seriál s Donutilem a Hádkem

úterý, 21. března 2017, 15:10 TV MediaGuru

TV Nova začala natáčet původní český detektivní seriál z právního prostředí.

Televize Nova začala ve spolupráci s produkční společností Bionaut natáčet nový původní český detektivní seriál z právního prostředí. Seriál má vycházet z tradice klasických detektivních románů, vyprávěn však bude pro diváky 21. století. Děj se odehrává v advokátní kanceláři Černý, Braunová & spol., která přijme do svého týmu přibere soukromého vyšetřovatele. Ten má za úkol odhalovat skutečné viníky trestných činů, ze kterých jsou obviněni klienti kanceláře.

„Jsem ráda, že můžeme divákům přinést původní český detektivní seriál, který se svým námětem a stylem vyprávění ostatním českým seriálům vymyká. Má vše, co by měl budoucí seriálový hit mít – zajímavý námět, skvělý scénář a hvězdné herecké obsazení,“ uvedla programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

cernybraunovaspol

hadek

hofova

Hlavní role v seriálu ztvární Matěj Hádek, Tereza Hofová v roli cynické advokátky nebo Miroslav Donutil v roli šéfa kanceláře. Dále si v seriálu zahrají Jan Cina, Anna Linhartová nebo Miloš Vávra. Hlavním režisérem je Vladimír Michálek. Hlavním scénáristou je Štefan Titka. 

Pro Novu jde o další původní detektivní seriál. Nedávno ukončila vysílání seriálu Specialisté, do vysílání připravuje i pokračování seriálu Policie Modrava. 

-stk-