CET 21 vymazána, nahradila ji TV Nova s.r.o.

pondělí, 03. dubna 2017, 07:50 TV MediaGuru

Název CET 21 byl k 1.4. 2017 odstraněn z obchodního rejstříku, nový název je TV Nova.

Název společnosti CET 21 spol. s.r.o. byl vymazán z obchodního rejstříku, společnost nese od 1. dubna 2017 nový název TV Nova s.r.o.  Jde o název společnosti, která provozuje televizní vysílání a internetová média skupiny Nova. Jednateli společnosti nadále zůstávají Christoph Mainusch, Klára Brachtlová a Jan Vlček. 

„V souvislosti s novou strategií pojmenování vysílacích stanic, které nyní staví na kmenovém jménu Nova, jsme se rozhodli ke změně obchodního jména společnosti. Novým jménem, nahrazujícím původní CET 21 spol. s r.o., je TV Nova s.r.o. Změna vychází z přirozené potřeby být srozumitelnější ve stále nepřehlednějším světě médií,“ zdůvodnila už dříve změnu Klára Brachtlová, jednatelka TV Nova.

Nova přejmenovala a představila své stanice v nové podobě 4. února 2017. Nejvýraznější změnou prošel Smíchov, ze kterého se stala Nova 2. Fanda se proměnil v Nova Action, ze stanice Telka se stala Nova Gold, Nova Cinema si ponechala svůj název.

TV Nova s.r.o. je stoprocentně vlastněna americkou CME Media Enterprises B.V, základní kapitál společnosti je 481 tis. Kč.

-mav-