Hanácká vodka má svou hokejovou kampaň

čtvrtek, 11. května 2017, 07:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Hanácká vodka z portfolia společnosti Palírna U Zeleného stromu (dříve Granette a Starorežná) spustila u příležitosti právě probíhajícího hokejového šampionátu svou hokejovou kampaň. Po celý květen se snaží kampaní posílit povědomí o značce. „Zároveň chceme značku spojit s další příležitostí, která je plná zábavy – fandění. Dále chceme podpořit atribut českosti a budovat žádoucí asociace,“ popisuje na dotaz MediaGuru.cz mediální zástupce firmy Martin Jonáš. 

Kampaň je k vidění v televizi, outdooru a na internetu. V televizi je nasazen 15s spot přímo u hokejových zápasů na ČT, dále na Atmedia, jeho 30s verze běží na stanicích skupiny Prima a hudební televizi Óčko. V online prostředí probíhá komunikace prostřednictvím videa, bannerů a sociálních sítí.

Ve venkovním prostoru je značka přítomna ve „studentských městech“, a to na bigboardech a doubleboardech, v Praze je doplňují ještě rolling boardy a rámečky v metru.

Tisk

V místě prodeje je kampaň podpořena letákovou akcí s vizuálem kampaně, paletovým vystavením s wrapy na Makru. V on-trade kanále ji doprovází drobná tipovací soutěž.

Pod kreativou televizního spotu je podepsána agentura Comtech_Can. Produkci zajistila společnost Boogie films. Digitální část kampaně má na starosti agentura Polygons. Média zajišťuje CapePoint. 

-stk-