RF Hobby chystá dva časopisy: týdeník a měsíčník

středa, 03. května 2017, 18:48 Tisk MediaGuru

Vydavatelství RF Hobby přidává další vysokonákladový ženský týdeník a jeden měsíčník.

Vydavatelství RF Hobby plánuje rozšířit portfolio svých titulů o dvě novinky. Prvním je týdeník s názvem Moje sladké tajemství. Má jít o další vysokonákladový titul zaměřený  na ženy. RF Hobby začne týdeník vydávat od pátku 12. května, zaváděcí tištěný náklad je naplánován na 200 tisíc kusů. Týdeník se má zaměřit na zprávy o lidech českého showbyznysu. V menší míře mají být zastoupeny i informace o zahraničních populárních tvářích. Vedle těchto informací má týdeník přinášet i klasické rubriky věnované kráse a zdraví, gastronomii či partnerským vztahům. Součástí časopisu bude i horoskop a křížovka. Prodejní cena je stanovena na 12,90 Kč, rozsah na 40 stran.

RF Hobby tímto krokem rozšíří nabídku týdeníků pro ženy. V současnosti zde vydává tituly Moje šťastná hvězda, Můj kousek štěstí, Můj čas na kafíčko a Moje chvilka pohody.  

moje-sladke-tajemstvi

Druhou novinkou je měsíčník Osudy slavných hvězd, který má jít poprvé do prodeje v pátek 19. května. Má oživit vzpomínky na oblíbené televizní seriály i hvězdy filmového plátna. Na retro vlně tak RF Hobby pokračuje. Už v loňském roce uvedlo měsíčník Staré dobré časy. "RF Hobby se rozhodlo rozšířit portfolio retro magazínů jako reakci na úspěšnost prodeje titulu Staré dobré časy, který zcela naplnil očekávání," zdůvodnilo vydavatelství RF Hobby. Nový měsíčník, který je spojen se značkou časopisu Můj čas na kafíčko, vyjde v tištěném nákladu 120 tisíc kusů a rozsahu 40 stran. Prodejní cena je 16,90 Kč.

osudy-slavnych-hvezd

Zavedení nových časopisů na trh je podpořeno, kromě outdoorových formátů, především televizní kampaní v celkové hodnotě více než 15 mil. Kč.

-mav-