Seriál Sousedé má Barrandov vysílat čtyřikrát týdně

čtvrtek, 20. července 2017, 15:20 TV MediaGuru

Televize Barrandov nasadí do podzimního vysílání nový seriál Sousedé čtyřikrát v týdnu.

Nový vztahový seriál Sousedé, který začala minulý týden natáčet televize Barrandov, se má ve vysílání objevit čtyřikrát týdně v hlavním vysílacím čase: v pondělí, v úterý, v pátek a v sobotu vždy od 20:15. "Tento novinkový počin, který nemá v českém prostředí konkurenta, bude zahrnovat vztahovou linku jednotlivých postav rozdělených do jednoho týdenního příběhu, který bude uzavřen vždy v sobotu," uvedla ve čtvrtek televize Barrandov, která seriál označuje za svůj dosud největší projekt.

Idea seriálu má vycházet od předsedy představenstva televize Barrandov Jaromíra Soukupa a moderátora Jana Musila. Děj nového seriálu se má opírat o už existující pořad televize Nebezpečné vztahy, který moderuje právě Musil.

Sousedé
Fotografie zachycuje hlavní postavy seriálu i realizační tým včetně ředitele vlastní tvorby a šéfdramaturga Jana Musila, pod jehož taktovkou seriál vzniká. Foto: TV Barrandov

K seriálovým novinkám TV Barrandov se na podzim ještě přiřadí týdenní cyklus příběhů pod názvem Skutečné příběhy.

Televize chystá i nový formát zpravodajského pořadu ze zákulisí voleb do Poslanecké sněmovny. Rozšíří nabídku politicko-diskusních pořadů, kterou od letošního jara představuje Duel Jaromíra Soukupa a Týden s prezidentem.

Zábavné pořady zastoupí Roztoč to! s Alešem Cibulkou. Jde o denní soutěžní formát s možností získat věcné ceny. Nový bude i showbyznysový pořad o českých celebritách Paparazzi. Moderátorkou je Kateřina Kristelová.

V podzimním vysílání televize se pak dále objeví stávající pořady Exkluziv Kateřiny Brožové, Nebezpečné vztahy, Jak to dopadlo!?, Aféry či Můžu dál?.

-mav-

Titulní foto: TV Barrandov