Přes Chodov vstoupí na trh desítka nových značek

pátek, 15. září 2017, 10:40 Marketing MediaGuru

Nové prostory Centra Chodov využije ke vstupu do ČR Zara Home, Oysho či Boux Avenue.

Nové Centrum Chodov otevře po rozsáhlé expanzi své brány zákazníkům 11. října. Již nyní však existuje kompletní seznam značek, jež budou součástí nového portfolia. Celkem bude na rozšířené ploše o 102 266 m2 zastoupeno více než 300 obchodních jednotek, některé značky využijí Chodov ke vstupu na český trh.

„Mnoho mezinárodních značek a českých designerů spatřuje v Centru Chodov budoucí srdce módy nejen hlavního města, ale i celé České republiky. Zejména proto naleznou návštěvníci v rozšířeném a zrekonstruovaném centru velké množství nových módních značek, ale také zástupců z oblasti šperků, služeb a gastronomie,“ komentuje Marcela Hrdličková, ředitelka Centra Chodov. 

Z nových značek se v Chodově představí například dekorace Zara Home, móda Oysho, Pink Woman, Yamamay, Boux Avenue, Armani Exchange, šperky Thomas Sabo či sportovně laděné AW Lab nebo elektronika Denon. V oblasti gastronomie zde otevře svou první provozovnu v České republice pizzerie Andiamo. 

Nové značky, jež vstupují na trh přes OC Chodov
Nové značky, jež vstupují na trh přes OC Chodov.

Některé ze stávajících prodejen jsou pro vyšší komfort zákazníků relokovány do jiné části centra. V prostoru inovativního konceptu Designer Gallery budou už v průběhu září otevřeny prodejny Marella, MaxMara Weekend, Luisa Spagnoli, Bogner, Wolford a Simone Pérèle.

Svůj prostor bude mít v novém centru také vlajková prodejna H&M rozprostírající se na ploše 3 000 m2. Zastoupeny budou i obchody společnosti Inditex, pod kterou patří značky Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear a Massimo Dutti. 

V oblasti gastronomie se mohou návštěvníci těšit vedle stávajících podniků v Grand Kitchen, jako jsou Spicymama, The Pub, Ryby & Chips, Makakiko, bistRAWveg, Bombay Express, Kobe, Ugova Salaterie, Vegg-Go či Tom’s Burger, také na Pizza Hut a Vapiano, které zde otevřou své druhé pobočky na trhu.

-stk-