Skylink zařazuje nové kanály Nova +1 a Markíza +1

úterý, 19. září 2017, 07:53 TV MediaGuru

Skylink zařazuje programy posunutého vysílání stanic skupiny CME a dva hudební kanály.

Stanice skupiny CME, česká Nova a slovenská Markíza, spouštějí od úterý 19. září své stanice s posunutým vysíláním o jednu hodinu ve vysokém rozlišení (HD). Objeví se v nabídce satelitní televize Skylink, která tímto zařazuje programy Nova +1 HD a Markíza +1 HD.

Od 19. září se tak rozšiřuje nabídka Skylinku o programy s hodinovým časovým posunem. Objeví se v základním balíčku Digital. Obě zmiňované stanice skupiny CME se tímto přidávají ke stanicím Prima +1 HD, Joj +1 HD (v rámci základního balíčku Digital) a Joj Cinema +1 HD (v rámci placených balíčků), které už svou posunutou verzi nabízejí od loňského roku.

„Nova +1 umožní zákazníkům Skylinku sledovat program nejsledovanější české televizní stanice TV Nova s hodinovým časovým posunem. Divákům tak jejich oblíbené pořady v televizi neuniknou. A pokud by přišli, byť jen o nějakou část pořadu, mohou si jí dokoukat na Nova +1. Mezi TOP podzimní sezóny vedle seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice letos určitě patří také pokračování show Tvoje tvář má známý hlas, druhé série Policie Modrava a Specialistů, dokureality Malé lásky, Výměna manželek a mnoho dalšího,“ uvedla Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.

Skylink zároveň oznamuje, že od úterý 19. září zařazuje rovněž dva nové hudební programy Rebel 2 Slušnej kanál a Senzi. Rebel 2 Slušnej kanál je pokračovatelem rockového kanálu Slušnej kanál, který nedávno převzal podnikatel Radim Pařízek. Slovenská televize Senzi se zaměřuje na tradiční muziku typu dechovky a lidových písní.

Oba programy se stanou součástí balíčku Digital, který mohou přijímat všichni zákazníci Skylinku s uhrazeným servisním poplatkem. Program Rebel 2 Slušnej kanál přitom nahradí stávající program Mňau, který k dnešnímu dni v programové nabídce Skylink končí.

-mav-