Telepizza dokončila rebranding, plánuje expanzi

pondělí, 04. září 2017, 07:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

V segmentu rychlých pizzerií začíná být těsno. Minulý týden se na český trh vrátila značka Pizza Hut, která pod hlavičkou společnosti AmRest plánuje do pěti let sedm desítek poboček. Rovněž na český trh přibyl německý koncept Vapiano a akvizicí české značky Forty’s Pizza, kterou před 12 lety založil Jakub Šlezar, do Česka vstoupila španělská Telepizza.

Telepizza v srpnu dokončila rebranding devíti poboček, investovala do redesignu interiéru, rozšířila nabízený sortiment a plánuje expanzi. „V následujících dvou letech se chceme rozšířit o dalších sedm provozoven. Zaměříme se na Prahu a větší města v regionech,“ prozradil na dotaz MediaGuru.cz Jakub Šlezar, který ve firmě i pod novým vlastníkem zůstává. Soustředit se chce přitom na frekventovaná místa s možností vlastního parkování.

K současným konceptům Take Away a Delivery přibude i plnohodnotná restaurace, kde bude možné si zakoupené jídlo s nápojem i zkonzumovat na místě. V některých provozovnách tak vznikl prostor navíc pro stoly a počítá se s nimi i do budoucích poboček.

telepizza_1

telepizza2

telepizza3

telepizza4

telepizza5

„Telepizza si zakládá na svém středomořském původu, kvalitních ingrediencích a také produktových inovacích,“ popsal Jakub Šlezar. Na inovacích se pracuje ve španělské centrále v Madridu, kde musí zvláštní oddělení každoročně přijít s dvacítkou novinek. Mezi ně patří nyní například speciální pizzy Carbonnara Gourmet či Barbecue Gourmet. Začátkem října bude představena novinka s nachos. Sortiment se dále rozšíří o čerstvé zeleninové saláty, kuřecí maso a zmrzliny.

-stk-