Digitál Burdy Praha povede Tomáš Hůlka

úterý, 3. října 2017, 15:30 Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Novým šéfem digitální divize společnosti Burda Praha se stal Tomáš Hůlka.

Tomáš Hůlka se od října stal ředitelem digitálního oddělení Burda Praha. Hůlka je už čtyři roky součástí týmu Burda Digital, dosud pracoval na pozici vedoucího online administrativy. Tento tým zodpovídá za rozvoj reklamních formátů, správu adserveru, právní agendu, plánování rozpočtu a reporting digitálního oddělení. Digitál Burdy dosud vedl Petr Kabrna.

Portfolio webů vydavatelství Burda Praha zahrnuje značky spojené s tištěnými tituly vydavatelství (Elle, Marianne, Marie Claire, Marianne Bydlení atp.). Burda Digital se chce pod vedením Hůlky zaměřit na rozvoj webů, zvýšení návštěvnosti a rozvoj mobilních zařízení. „S tím souvisí i rozvoj nových produktů pro naše inzertní klienty – samozřejmostí pro nás jsou inovativní projekty šité na míru individuálním potřebám každého klienta. Stále také budeme přicházet s novými interaktivními video formáty a formáty pro mobilní zařízení,” přiblížil Hůlka.

„Tomáš Hůlka díky čtyřletému působení v Burda Praha dobře zná nejen procesy svázané s rozvojem webů, ale i další projekty strategicky navázané na široké portfolio značek Burdy. Proto bude také řídit digitální marketing a content a starat se o digitální i printový rozvoj značek Chip a Počítač pro každého,“ komentuje CEO Burda Praha Petra Fundová.

Hůlka před příchodem do Burdy působil čtyři roky na různých pozicích v mediálních domech Sanoma Media a TV Nova.

-mav-