Pepsi zapojila do své vánoční kampaně elfy

čtvrtek, 7. prosince 2017, 07:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pepsi své vánoční elfy nasadí do televize, na internet i do ulic měst.

Značka Pepsi postavila svou vánoční kampaň na elfech, zároveň s ní navazuje na letní porovnávací kampaň kolových nápojů. S mottem „Pro lepší chuť Vánoc!“ jsou Pepsi elfové k vidění v televizi, na internetu, ale také v ulicích měst a nákupních centrech.

Kampaň odstartovala aktivitou „Ulov elfa“, v níž se mohli lidé ve vybraných českých městech potkat a vyfotit s některým ze čtyřiceti vánočních elfů. Kdo fotografii sdílel na Facebooku nebo Instagramu pod hastagem #ulovelfa, se automaticky zapojil do soutěže o  fotoaparát.

Během prosince budou v Obchodním centru Letňany a na pražském Hlavním nádraží vystavené vánoční saně, které k postavám elfů patří. Podobná aktivace, avšak v menším a mobilnějším rozsahu, se uskuteční i na dalších místech Česka. Elfové dostanou na starost sampling Pepsi a budou vybízet lidi, aby jim napsali přání pro někoho ze svých blízkých. Vybraná přání se budou elfové snažit následně vyplnit.

televizi je nasazen reklamní spot na stanicích skupiny Prima, na sociálních sítích poběží videa, jež ukazují, jak u elfů vypadá příprava vánočních tradic a zvyků.

Pod kampaní je podepsána agentura Mark BBDO. O digitální část se postarala Etnetera Motion. Produkci zajišťuje Ritual.

-stk-