Coca-Cola se v olympijské kampani spojí s Ledeckou

pondělí, 5. února 2018, 15:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Na blížící se olympiádu Coca-Cola připravila limitovanou edici plechovek s Ester Ledeckou, součástí bude i soutěž o fandící dupačky.

Součástí kampaně Coca-Coly na tuzemském trhu je i Ester Ledecká, foto: Coca-Cola.

Součástí kampaně Coca-Coly na tuzemském trhu je i Ester Ledecká, foto: Coca-Cola.

U příležitosti blížící se olympiády v jihokorejském Pchjongčchangu připravila Coca-Cola, jež je jedním z partnerů Mezinárodního olympijského výboru, olympijskou kampaň. K vidění bude v televizi, na internetu, na sociálních sítích i v místě prodeje. Zapojeni budou do ní také influenceři, například Ester Ledecká či Jonáš Čumrik alias Johny Machette

Součástí kampaně je i limitovaná edice plechovek s designy 11 olympijských sportů, přičemž snowboarding a alpské lyžování doplňuje silueta a podpis Ester Ledecké, která bude vůbec poprvé na olympiádě závodit s helmou v barvách Coca-Cola, vyrobené podle návrhu jejího bratra Jonáše.

Vizuál k olympijské kampani Coca-Cola, foto: Coca-Cola

Vizuál k olympijské kampani Coca-Cola, foto: Coca-Cola

Pro české fanoušky je navíc připravena soutěž, ve které mohou od 9. až do 23. února vyhrát každý den fandící dupačky v červenobílé kombinaci. „V naší kampani k zimním olympijským hrám chceme fanouškům nabídnout především zábavu. Olympiáda potrvá 17 dní a i pro skalní fanoušky nebude jednoduché sledovat všechny výkony našich sportovců nepřetržitě. Proto jsme si pro všechny připravili nekončící pyžamovou párty, abychom je ve fandění podpořili,“ vysvětluje Jana Nováková, brand manažerka značky Coca-Cola. Do soutěže se mohou zájemci zapojit tak, že nahrají na instagramový účet Coca-Coly Instastory, jak fandí, s hashtagem #vednevnoci a @cocacolaczech.

V Brně a Ostravě bude možné navštívit Olympijský festival, kde Coca-Cola připravila snowpark a odpočinkovou zónu.

Mezi další mezinárodní olympijské partnery se řadí například Samsung, Toyota, Visa, P&G, Panasonic, Intel, Omega, Atos, Bridgestone, GE, Dow a Alibaba. Partnery Českého olympijského výboru je Sazka a Škoda Auto, dále Pilsner Urquell, Skupina ČEZ, T-Mobile, Česká spořitelna a Mall.cz.

-stk-