Equa bank přesouvá svůj pohádkový koncept na pobočku

středa, 7. února 2018, 11:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

V novém konceptu zůstává Equa bank s Romanem Vojtkem, z pohádkové říše se ale přesouvá na pobočku.

V nové kampani se Equa Bank přesouvá na pobočku, foto: Repro Equa Bank

V nové kampani se Equa Bank přesouvá na pobočku, foto: Repro Equa Bank

Ve čtvrtek 8. února startuje Equa bank nový reklamní koncept, v němž nadále pracuje s pohádkovými motivy, které poprvé nasadila před dvěma lety. Se sloganem „S Equa bank je vše pohádkově snadné“ se nově z pohádkové říše přesouvá do prostředí bankovní pobočky, kde bankéř Roman Vojtek pomáhá různorodým pohádkovým postavám. 

„V nové sérii se snažíme především o zachování líbivosti reklam, odlišení v kategorii bankovních nabídek, jasnou komunikaci výhodnosti produktů a snadnosti změny banky. Zároveň je naším cílem, aby lidé po zhlédnutí reklamy reálně zvažovali přechod k Equa bank,“ vysvětluje Henrieta Arslanová, ředitelka marketingu Equa bank. 

Dalším cílem nové komunikace je i komunikace pobočkové sítě banky. „Jako nová banka se stále potýkáme s předsudkem, že jsme jen online. Kampaní chceme poukázat na to, že máme i pobočky,“ dodává Arslanová s tím, že Equa bank má 45 poboček, i s kiosky provozuje celkem 58 obchodních míst. Pobočky budou podpořeny i v dané lokalitě prostřednictvím venkovní reklamy.

Kampaň bude k vidění v televizi, outdooru a na internetu. Na stanice skupiny Prima a Barrandov budou postupně nasazeny tři varianty spotů, podporující produkty Běžný účet, Minutovou půjčku i RePůjčku. Spoty, v nichž se objeví například postavy čert a Káča, zlatá rybka a vodník, mají stopáž 30s, počítá se však i s kratší verzí. 

Pod kampaní je podepsána opět agentura Proboston. Režie se nově ujala Alice Nellis, produkci měla na starosti společnost Boogie Films. O online komunikaci se stará agentura Birel, o sociální sítě Socialsharks. Média zajišťuje agentura OMD, online Magnas. PR služby poskytuje Allmedia4U. 

Ke konci loňského roku měla Equa bank 307 tisíc klientů. 

-stk-