Značka Lay’s se v kampani spojuje s Koko Comedy

středa, 14. února 2018, 08:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Chipsy Lay’s Oven Baked se ve své první kampani spojují se stand-up komičkami Koko Comedy.

Chipsy Lay’s Oven Baked se v první kampani spojují s Koko Comedy, foto: repro Lay's.

Chipsy Lay’s Oven Baked se v první kampani spojují s Koko Comedy, foto: repro Lay's.

Společnost PepsiCo odstartovala marketingovou podporu svých pečených chipsů značky Lay’s Oven Baked, které na trh uvedla na podzim loňského roku. „V premiérové kampani představujeme lidem nové pečené chipsy Lay´s Oven Baked jako ideální variantu chipsů s nižším obsahem tuku při zachování kvalitního chuťového profilu. Chceme tím také posilovat jak vnímání značky Lay’s, tak i začít budovat pevnou pozici nové kategorii chipsů na trhu,“ vysvětlila Hana Plešmídová, manažerka kategorie snacků společnosti PepsiCo ČR s tím, že kampaň míří na rozrůstající se skupinu zákazníků, kteří berou ohled na zdravější životní styl, zároveň se ale nechtějí snacků vzdát.

Hlavní komunikační sdělení kampaně zní: „Skvělá chuť, o 50 % méně tuku.“ K vidění bude od února do března v televizi, na internetu a také v místě prodeje. Televizní spot bude nasazen na stanicích skupiny Prima, Barrandov a Óčko.

V online prostředí bude značka aktivní na lokálním FB profilu a Instagramu, kde se značka spojuje se stand-up komičkami Koko Comedy, které mají cílovou skupinu oslovit humorem o ženách. Podporu dostanou Lay’s Oven Baked i v místě prodeje formou ochutnávek, POP materiálů a speciálních vystavení.

Pod produkcí je podepsána agentura Mark BBDO. Digitální část má na starosti agentura 2Fresh. Mediální plánování a nákup zajistila agentura OMD.

V českých obchodech jsou Lay’s Oven Baked k dostání ve dvou variantách, solené a s příchutí jogurtu a bylinek, v balení o hmotnosti 65 g.

-stk-