ČSOB mění koncept, tváří jsou Doležalová a Taclík

čtvrtek, 8. března 2018, 14:50 Reklama MediaGuru

Nový koncept ČSOB je postaven na zážitcích manželského páru Jindry a Jindry.

Marie Doležalová a Marek Taclík se stali tvářemi nového konceptu ČSOB, foto: ČSOB

Marie Doležalová a Marek Taclík se stali tvářemi nového konceptu ČSOB, foto: ČSOB

ČSOB přichází s novým komunikačním konceptem s mottem „Nikdy nevěřte, že něco není pro vás“. Postaven je na „nevšedních“ zážitcích dvou hlavních hrdinů, manželského páru Jindry a Jindry, které ztvárnili herci Marie Doležalová a Marek Taclík. Ten byl donedávna hlasem mrzutého kocoura, jenž provází komunikací konkurenční Monety Money Bank.

„Jsme bankou, jejíž služby jsou dostupné skutečně každému, a to v té nejvyšší kvalitě. Od toho se také odvíjí náš nový kreativní koncept, který ukazuje, že každý náš klient může zažít něco neobyčejného a nevšedního, a to i díky našim produktům a službám,“ sdělila Renata Pixová Němcová, výkonná ředitelka skupinové komunikace ČSOB.

První kampaň v novém komunikačním konceptu startuje 12. března a bude zaměřena na účet od ČSOB, který je zdarma a klienty odměňuje za platbu kartou. Kampaň bude probíhat v televizi, outdooru, na internetu a pobočkách banky.

Nový koncept bude využíván v rámci celé skupiny ČSOB. V průběhu roku se v něm také představí ČSOB Pojišťovna a bude využit i pro podporu CSR projektů.

Kampaň bude s týdenním předstihem prezentována také zaměstnancům banky, kteří dostanou personalizované video. Na každou pobočku bude navíc doručen dárek s pozvánkou na představení nového spotu, kterého se zúčastní i hlavní protagonisté a bude přenášen do všech regionů.

Autorem konceptu je agentura J. Walter Thompson, s níž ČSOB navázala spolupráci na sklonku loňského roku.

Doposud ČSOB komunikovala v duchu konceptu „Kdo by teď myslel na banku“, který představila v roce 2015. Autorem byla agentura DDB. 

-stk-