Fashion Arena si na komunikaci volí Dark Side

čtvrtek, 22. března 2018, 11:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Fashion Arena Prague Outlet si na komunikační aktivity vybrala agenturu Dark Side.

Zdroj: Fashion Arena

Zdroj: Fashion Arena

Novou agenturou zastřešující komunikační aktivity outletového centra Fashion Arena Prague Outlet se stala Dark Side, která tak nahrazuje několik předchozích agentur. Na starosti bude mít nadlinkovou komunikaci, on-line kampaně včetně sociálních médií, PR, vybrané eventy a strategické směřování všech aktivit v rámci Fashion Areny. 

„Přejeme si, aby čeští zákazníci i zahraniční návštěvníci Prahy vnímali Fashion Arenu jako svou primární módní destinaci, a proto jsme hledali silného partnera, který spojí všechny naše rozsáhlé činnosti dohromady,“ komentuje Petra Horáková, senior marketing manager Fashion Arena Prague Outlet. 

„Naším cílem je propojit maximální spolupráci se značkovými obchody s digital i offline a také s řadou zajímavých akcí přímo v Areně. Fashion Arena se rozsahem prací a odpovědnosti stává jedním z našich nejvýznamnějších klientů, a proto pro ni budujeme speciální tým na míru. Motivuje nás, že je projekt řízen na úrovni vedení společnosti s možností komunikovat o vizích i se zástupci majitele, kterým je silná evropská outletová skupina Via Outlets,“ doplňuje Tomáš Jindříšek, managing partner Dark Side.

Šéfkou nově budovaného týmu se stala Helena Plívová, jež má zkušenosti s oblastí módy a kosmetiky, například se značkami Dermacol, Halada, Žena a život, a také s obchodními centry, jako je OC Nový Smíchov a Atrium Flora. Posledních několik let také působila jako ředitelka komunitního projektu Ženy s.r.o.

Helena Plívová, foto: Dark Side

Helena Plívová, foto: Dark Side

Fashion Arena v současnosti bojuje s přicházející konkurencí The Prague Outlet, jež plánuje otevřít 18. května svůj outlet nedaleko ruzyňského letiště. Fashion Arena chtěla své prodejce zavázat smluvní doložkou, aby nemohli outletový obchod otevřít jinde. Městský soud v Praze vydal předběžné opatření, podle kterého mohou prodejci uzavírat smlouvy i na jiném místě. Vrchní soud v Praze však toto předběžné opatření následně zrušil. Společnost The Prague Outlet považuje jednání Fashion Areny za protiprávní a podal na ni žalobu. Spor už také řeší antimonopolní úřad.

-stk-