Milka chystá v Praze velikonoční jarmark

pátek, 23. března 2018, 17:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Po vánočních městečkách připravuje Milka vlastní velikonoční jarmark.

Zdroj: FB Milka

Zdroj: FB Milka

Značka čokolády Milka z portfolia Mondelēz International chystá vlastní velikonoční jarmark, otevřen bude před obchodním centrem Eden v Praze. Velikonoční aktivace bude probíhat také v televizi, na sociálních sítích a v místě prodeje.

V rámci velikonočního jarmarku, jenž bude otevřen od úterý 27. března do čtvrtka 29. března vždy v odpoledních hodinách, nabídne Milka celou řadu aktivit, například možnost společného barvení a zdobení vajíček, vybarvování omalovánek či focení ve fotokoutku. Pro upoutání pozornosti zde bude umístěna také nafukovací Milka kráva v nadživotní velikosti.

„Spotřebitel potřebuje blízký kontakt se svou oblíbenou značkou a zážitkové aktivity prostě fungují,“ říká Dominika Šimoňaková, manažerka značky pro Českou republiku a Slovensko. „Tradiční sezónní svátky a události jsou přitom k vzájemnému potkávání ideální příležitostí,“ dodává. Milka nepořádá takovou akci poprvé, před Vánocemi vytvořila tzv. vánoční městečka s obrovskými adventními kalendáři.

televizi bude nasazen loňský celoevropský spot z dílny agentury Wieden+Kennedy, ve kterém děti z fiktivního městečka Lilaberg soutěží v hledání vajíček.

V místě prodeje bude ve vybraných prodejnách Tesco probíhat rodinná hra s názvem Po zaječích stopách. Na herní kartu obdrženou při vstupu do prodejny budou moci zákazníci vyplňovat úkoly, které naleznou na zajíčkových stanovištích rozmístěných na prodejní ploše obchodu. Při splnění všech úkolů je na konci čeká drobná sladká odměna.  

-stk-