Prima ukončila natáčení seriálu Ohnivý kuře

úterý, 6. března 2018, 00:30 TV MediaGuru

Po dvou a půl letech skončí seriál Ohnivý kuře, Prima natočila poslední díly.

Jakub Prachař a Jan Dolanský na natáčení posledního dílu, foto: TV Prima

Jakub Prachař a Jan Dolanský na natáčení posledního dílu, foto: TV Prima

Televize Prima ukončila natáčení seriálu Ohnivý kuře. Poslední klapka padla v neděli 25. února. Celkový počet dílů seriálu se nakonec vyšplhal na 204 oproti původně zamýšleným osmdesáti. V hlavním vysílacím čase budou ale premiérové díly seriálu zastoupeny ještě po celé jarní vysílání. Poslední díl odvysílá Prima 28. června 2018.

Prima už na začátku letošního roku avizovala, že letošní jarní řada seriálu, který se po více než dva roky stal jedním z jejích vlajkových pořadů, bude poslední. 

Seriál, který se vedle vztahových linek dotýká i gastronomie, se poprvé představil na jaře 2016 a rychle se zařadil k nejsledovanějším pořadům televize Prima. Ještě v jarní sezóně 2017 byla jeho sledovanost nadprůměrná a pohybovala se v blízkosti milionu diváků (D15+). Loni na podzim se ale postupně snižovala na hranici 630 tisíc diváků.

Prima před startem označovala seriál Ohnivý kuře jako „nejmladší“, který kdy natočila. Na mysli měla především sázku na mladé herce s očekáváním, že přiláká i mladší publikum, což se potvrdilo. 

-mav-