AirBank si za agenturu vybrala McCann

pátek, 13. dubna 2018, 12:45 Reklama MediaGuru

Novou agenturou na marketingovou komunikaci Air Bank se stala McCann.

„Zásnubní oznámení“ AirBank s agenturou McCann

„Zásnubní oznámení“ AirBank s agenturou McCann

AirBank si na marketingovou komunikaci vybrala agenturu McCann. „Při výběru nové agentury jsme měli šanci potkat různě zaměřené agentury a měli jsme mnoho zajímavých diskuzí nad jejich myšlenkami a návrhy. Nebylo tedy vůbec jednoduché se rozhodnout. Nakonec si nás ale získala agentura McCann, se kterou jsme si sedli nejen názorově, ale i lidsky,“ říká Lenka Rosolová, vedoucí marketingové komunikace Air Bank. 

Air Bank už loni oznámila, že končí spolupráci s agenturou Ogilvy, která stála za konceptem Dvou světů. Výběr nové agentury neznamená, že by hned banka přišla i s novým konceptem. Vyloučeno není ani to, že svou stávající komunikaci bude rozvíjet i nadále. 

Spolupráce Air Bank a agentury McCann začne okamžitě. Air Bank také pokračuje ve spolupráci v rámci takzvaného Green Teamu se stratégem Tomášem Mrkvičkou a režisérem Martinem Přikrylem. 

Otevřené výběrové řízení na novou agenturu Air Bank probíhalo od konce prosince minulého roku a přihlásilo se do něj několik desítek zájemců. Šest vybraných agentur se setkalo s interním komunikačním týmem banky. Do dalšího kola, ve kterém už došlo na představení kreativních konceptů, postoupily čtyři agentury. Ve finále se pak vítězná agentura McCann utkala se studiem Yinachi.

-stk-