Alena Černá opustila post generální ředitelky Košice:Dnes

pátek, 20. dubna 2018, 15:05 Aktuality, Lidé, Slovensko MediaGuru

Bývalá šéfka Bauer Media Alena Černá už odešla z vedení společnosti Košice:Dnes.

Foto: Košice:Dnes

Foto: Košice:Dnes

Alena Černá opustila post generální ředitelky slovenského mediálního domu Košice:Dnes. Na její místo nově nastoupila marketingová ředitelka společnosti Alexandra Mihók-Kvietková. Obchodním ředitelem společnosti se pak stal Marko Duditš, obchodní ředitel Zoznam.sk. Šéfem obsahu zůstává Dušan Korolyi.

„Výměna na pozici generálního ředitele Košice:Dnes v průběhu roku 2018 byla plánovaná i v rámci mé dohody s majiteli mediálního domu," zdůvodnila Alena Černá. „Odcházím tedy po dohodě a společnost odevzdávám do rukou nástupkyně, která má předpoklady pro to, aby pokračovala v rozvoji Košice:Dnes," dodala.

Alena Černá se ujala vedení slovenské mediální firmy na začátku roku 2018. Do portfolia společnosti, která se označuje jako největší lokální mediální dům na Slovensku, patří bezplatný deník Košice:Dnes, lokální televize Košice:Dnes (dříve tv:naša), vysílající v terestrice v Košicích a okolí, dále na satelitu a kabelu, a portál Kosicednes.sk. Spolupracuje také s regionálním Rádiem Kiss. Souhrnný zásah médií společnosti Košice:Dnes má představovat 300 tisíc lidí v Košicích a okolí.

-mav-