Bohemia se stala partnerem České hokejové reprezentace

úterý, 10. dubna 2018, 17:00 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Značka Bohemia zahajuje tříletou spolupráci s Českou hokejovou reprezentací.

Značka slaných snacků Bohemia z portfolia společnosti Intersnack se letos stala partnerem České hokejové reprezentace. Spolupráce by měla trvat tři roky, do marketingové podpory se bude v prvním roce pohybovat kolem 10 milionů korun.

„Hlavní myšlenka komunikace vychází ze skutečnosti, že Češi jsou milovníci hokeje. Láska k hokeji v nás probouzí sounáležitost, silné emoce i národní hrdost. Hodnoty, které jsou charakteristické i pro značku Bohemia,” přibližuje důvody uzavření partnerství Ondřej Široký, marketingový manažer za Českou a Slovenskou republiku společnosti Intersnack.

V rámci partnerství bude Bohemia využívat logo České hokejové reprezentace a komunikovat vlastní logo na mantinelech zimních stadionů. Partnerství umožňuje značce Bohemia rovněž používat merchandising v rámci České hokejové reprezentace, stejně jako spolupracovat s hráči reprezentace ve své komunikaci.

Hokejová tematika se tak propíše do nové kampaně v duchu stávajícího komunikačního konceptu s Jiřím Mádlem a Kristínou Svarinskou, s nimiž se značka spojuje od loňského roku. V televizi poběží během dubna a května nový televizní spot, kde bude představen produkt Bohemia Vroubkované brambůrky. Mezi zápasy české reprezentace na ČT 1 a přímo na TV kostce v aréně zápasů reprezentace bude k vidění také sponzorský vzkaz.  

Dále se komunikace propíše do online prostředí, kde bude značka spolupracovat s youtubery, a do místa prodeje. In-store kampaň je k vidění ve všech maloobchodních sítích, kde využívá nejen POS materiálů a stánků, ale i limitovanou edici obalů s fotografiemi devíti hráčů z České hokejové reprezentace. Součástí podpory je také soutěž o zájezd na MS do Dánska, plazmové televize a další výhry.

Ukázka limitované hokejové edice značky Bohemia, zdroj: Intersnack

Ukázka limitované hokejové edice značky Bohemia, zdroj: Intersnack

Pod kreativou kampaně je podepsána agentura AdHackers. O nákup médií se stará PHD.

-stk-